browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stickning på Wikipedia

Posted by on 10 april 2014

Det stör mig ganska mycket att Wikipediakategorin Stickning är så begränsad och lite rörig. Som jämförelse är kategorin Vävning riktigt fyllig (hur komplett den är kan jag inte uttala mig om, men mer komplett än stickningskategorin åtminstone).

Jag har börjat att så smått förbättra artiklar, lägga till artiklar, kategorisera existerande artiklar så de hamnar i rätt kategori och så vidare, men ju fler som hjälper till desto bättre blir det ju för alla. En kanske är bra på att lägga till information, en annan är bra på att hitta fel och rätta dem, en tredje har jättebra koll på källor och kan lägga till bra källhänvisningar och länkar…lite som att man skulle kunna få hjälp med alla de moment i stickning man tycker är tråkiga. :-) (Ooh, tänk om någon helt plötsligt fäste alla ens trådar…)

Jag kommer att skriva ett par inlägg om hur man kan hjälpa till, men kommentera gärna här också om det är något du vill ändra eller behöver hjälp med att fixa. Vad saknas, till exempel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>