browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

I brevlådan

Posted by on 4 april 2014

Min brevlåda har producerat garn!

image

Jag gick med i Garn & te-bytet på Stickamera, och idag låg det ett paket med två garnhärvor (ett Opal-sockgarn och ett bomullsgarn) och ett te (Bohusläns fröjder) i lådan! Bra fredagsöverraskning :-) Men jag hittade ingen lapp så jag vet inte vem jag ska tacka? Du får ett tack här i bloggen istället, så hoppas jag att du ser det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>