browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vilket hantverk skulle du vilja bemästra?

Posted by on 30 mars 2014

Frågan i veckans hantverksjerka:

Vilket hantverk skulle du vilja bemästra men kan inte ännu?

Först tänkte jag ”oj, det är ju mycket”, men när jag tänkte efter insåg jag att det mer är sånt jag skulle vilja testa, inte nödvändigtvis kunna bra eller hålla på med mycket. Det skulle vara kul att prova på i stort sett vilket hantverk som helst för att se om jag gillar det, men det är inte så mycket jag är så lockad av att jag t ex skulle vilja gå en längre kurs (fram för fler prova-på-tillfällen där man slipper binda upp sig under en längre tid!).

Något jag däremot skulle vilja kunna bra är att sy. Det vore väldigt praktiskt att kunna sy egna kläder, till exempel. Mest för att jag tycker att det är så vansinnigt tråkigt att shoppa kläder och har svårt att hitta sånt jag tycker är snyggt och som passar.

Jag vet att det egentligen nog inte är särskilt svårt att lära sig grunderna – jag har trots allt sytt kläder i skolslöjden, även om det börjar bli några år sedan – men det blir liksom inte av att sätta igång och testa. Jag köpte visserligen mönster och tyg för ett par veckor sedan, men när jag hade tvättat tyget upptäckte jag att det hade en tunn (blekt?) rand mitt på, så nu måste jag köpa nytt. :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>