browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Upprepning

Posted by on 28 mars 2014

TECHknitting skriver om ett snabbare sätt att repa upp. Är det någon som har provat den metoden? De gånger som jag har behövt repa upp mycket tycker jag att det har funkat bra att istället lägga in en livlina i efterhand genom att trä en tråd genom ett helt varv ungefär dit jag behöver repa upp. Det lär funka med en sticka också (typ tunn rundsticka) men jag har använt tråd och trubbig nål. Metoden på TECHknitting-bloggen kan säkert vara bra om garnet lätt delar sig, men jag har sällan haft det problemet.

Fast mitt favoritsätt att fixa till misstag är fortfarande att försöka lösa det utan att repa upp – öka ett par maskor om jag upptäcker att jag har för få, fuska in ett maskstygn över någon enstaka maska som är i fel färg, osv. Det är förvånansvärt sällan som misstag syns tydligt i en färdig stickning, alltså tycker jag sällan det är värt att repa upp om det inte går snabbt att göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>