browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hantverksmässor

Posted by on 23 mars 2014

Veckans fråga i hantverksjerkan är:

Vilken hantverksmässa brukar du åka på alt. vilken mässa skulle du vilja åka på?

Just nu är svaret ganska enkelt: Jag vill och ska åka på Väv 2014 i Umeå i september. Jag är ingen vävexpert (har gått en nybörjarkurs i somras) men den mässan har jag hört ska vara riktigt bra. Har inte bokat biljett än men ska göra det inom kort (hotellrum är däremot bokat, det är redan svårt att få tag på). Jag ska passa på att träffa mina föräldrar också, mamma och jag ska gå på mässan tillsammans.

Förutom ett besök på Syfestivalen för säkert tio år sedan har jag nog inte varit på någon hantverksmässa? Jag har inte så bra koll på vilka som finns, men det skulle vara kul att åka på något stort internationellt stick- eller fiberevenemang. Efter att ha läst Pinneguris inlägg om Breidag i Nederländerna är jag lite sugen på att åka dit i höst, det är ju inte alltför långt bort.

One Response to Hantverksmässor

  1. Nathalie Sjögren

    Ja, det verkar vara intressanta mässor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>