browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stickkniv

Posted by on 12 mars 2014

Stickmått

Stickmåttet jag nämnde igår? Det fiffiga med det är att det har en liten utfällbar kniv (tänk hobbykniv) på baksidan. Saxen jag annars brukar ha med mig är för stor och vass för att jag ska vara säker på att få ta med den ombord på flyg, så om jag ska ut och resa tar jag ut saxen ur min stickväska men har kvar stickmåttet så att jag fortfarande kan kapa garn. Det används nog oftare som kniv än för att mäta stickor, faktiskt… Dessutom finns det centimeter-angivelser längs sidan vilket är praktiskt om man inte har ett måttband tillhands.

Jag köpte stickmåttet på Deisy Design för flera år sedan, det finns liknande hos Garnkorgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>