browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Camber

Posted by on 10 mars 2014

Nu är min Camber-kofta äntligen klar – den har visserligen varit färdigstickad länge, men saknat knappar. Sedan hade jag mamma på besök och satte henne i arbete… *host*

Jag har dock ännu inte orkat ta fram en ordentlig kamera för att ta en bra bild, så just nu får det räcka med en dålig mobilbild.

camber

Garnet är Wollmeise Pure i färgen Mistelzweig, det första Wollmeisegarnet jag testat. Jättesvårt att fotografera så att det blir rätt färg!

Jag följde mönstret mer eller mindre, en ändring jag gjorde var att göra rätstickade kanter istället för i-cord. Så här i efterhand hade jag valt att göra oket annorlunda – den är för tajt i halsen, så det hade varit bättre att börja på en större storlek och göra färre ökningar istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>