browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stickade stickiga

Posted by on 7 mars 2014

Tittut!

Igelkottsvante

Min Vasaloppshelgsstickning har fått ögon.

Igelkottsvantar

Min systerdotter fyller år snart och frågade om jag kunde sticka vantar som såg ut som igelkottar, så jag gjorde ett försök…mönstret är improviserat, men det finns flera liknande på Ravelry. Jag använde dubbelt Indiecita, grått och mörkbrunt till kroppen och ljusbrunt till huvudet plus lite svart restgarn till nosen. Kroppen är stickad med räta maskor och sedan vänd ut-och-in när det var dags för huvudet (allt för att slippa aviga maskor). Nu hoppas jag bara att de passar födelsedagsbarnet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>