browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jag tröttnar aldrig…

Posted by on 4 mars 2014

…på jämförelser av före och efter blockning.

Sjal före
gronsjal_efter

Måste däremot hitta en bättre plats att fotografera på. Nå väl.

Mönstret heter Flambe One Skein Shawl och var kul att sticka – huvudmönstret var lätt att memorera och lagom omväxlande, och kanten stickades på i sidled så man behövde inte sy något eller plocka upp några maskor.

Garnet var förra årets sista garninköp. Det slumpade sig så att jag var i Landskrona och helt oplanerat sprang på Hemslöjden Skåne mitt ute i ett i övrigt öde Citadellet. Där hittade jag fint handfärgat garn från Sjöhästens Ullverkstad.

Garn från Sjöhästens

Vanligtvis brukar jag inte sticka spets med flerfärgat garn eftersom jag inte tycker att spetsmönstret kommer fram ordentligt då, men jag tyckte att garnet och mönstret passade ihop i det här fallet. De verkade nästan vara gjorda för varandra i och med att de få ställen där det blev större ”färgfläckar” hamnade symmetriskt placerade…

One Response to Jag tröttnar aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>