browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Slopestylestickning

Posted by on 11 februari 2014

Var det någon som såg stickningen vid starten av herrarnas slopestylefinal i OS i helgen? Jag missade det, ironiskt nog eftersom jag satt och stickade samtidigt som jag följde tävlingarna… Hur som helst var det tydligen den finske tränaren Antti Koskinen som stickade på en rätstickad halsduk som Finlands OS-lag ska sticka tillsammans. Det är tänkt att halsduken ska följa med till sommar-OS om två år också, men min finska (läs: Google Translate) är inte tillräckligt bra för att utröna om det är ett projekt som ska avslutas nu i år eller vid sommar-OS. Hur som helst hade idén tydligen kläckts av lagets idrottspsykolog! Stickning verkar ha sina fördelar även i idrottsvärlden.

Antti Koskinen stickar halsduk

(bild härifrån)

 

2 Responses to Slopestylestickning

  1. tword

    Det finska laget stickar nu och ger skapelsen åt dem som deltar i sommar-OS, så stickandet upphör nog i.o.m. att vinter-OS slutar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>