browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Garnkontot växer

Posted by on 7 januari 2014

Förra året var det några i Online stickcafé som bestämde sig för att lägga en viss summa i en burk varje gång de slutförde ett projekt och/eller gjorde slut på ett garnnystan under året. Av någon anledning glömde jag helt bort det då, men vid årsskiftet blev jag påmind om det och bestämde mig för att göra likadant. Fast istället för pengar i en burk öppnade jag ett nytt sparkonto, eftersom jag sällan har kontanter på mig. Enklare med ett sparkonto i så fall, bara att föra över pengar i mobilappen.

Det jag bestämt mig för är 20 kr för varje helt slutfört stick- eller virkprojekt (alltså alla trådar fästa, tvättat/blockat vid behov, osv) och 10 kr för varje uppanvänt garnnystan som fanns i min samling vid årets början (här räknar jag dem som använda om det är så lite garn kvar att det inte räcker till annat än restgarnsstickningar).

Vad jag ska använda pengarna till sedan får tiden utvisa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>