browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nytt stickår

Posted by on 6 januari 2014

Gott nytt stickår! :-)

Årets första slutförda stickprojekt blev 2013 års julstrumpa – av olika skäl blev den inte klar innan jul, och vid nyår hade jag kanten kvar att sticka.

Julstrumpa 2013

När jag stickade en julstrumpa 2012 fick jag nämligen för mig att jag skulle göra en per år. Inga begränsningar på storlek, material, teknik osv, så slipper jag stressa över det åtminstone :-)

Mönstret heter Aunt Margie’s Quilt Christmas Stocking (innehåller ett fel i diagrammet, men jag har meddelat designern) och jag använde Shetlandsuld från BC Garn.

Årets första sikta-högt-mål är att fotografera och lägga ut de saker jag stickade förra året men aldrig lade in här eller på Ravelry…bland annat är min Rock Island klar, och jag vet att jag har tagit bild av den men jag hittar inte bilderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>