browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Favoritkoftan

Posted by on 20 april 2013

Min Sinnasaujakka blev klar i mars och jag har haft den på mig så ofta jag kunnat sedan dess. Det var den första koftan jag stickade runt och sedan klippte upp, så jag var lite orolig för att den inte skulle passa (särskilt eftersom jag inte hade samma stickfasthet som i mönstret) men den passar perfekt!

Sinnasaujakka

Jag använde upp alla rester av det beige possum/merino-garnet jag köpte på Nya Zeeland och därför bytte jag till ljusbrun alpacka, också det restgarn, i ärmsluten. Resten av garnerna är också överblivna nystan (mest Tynn Alpakka och Fin från Du store alpakka), det enda jag behövde köpa var mer Babysilk för att kunna sticka klart knappslån.

Passar också på att tipsa om att Pinneguri som skapat mönstret ger bort mönster gratis idag (20/4) förutsatt att man ger det åt någon annan. Läs mer här och här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>