browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Snöblommor

Posted by on 29 mars 2013

Äntligen är jag klar med en filt som jag började på 2011 – men på något konstigt sätt började jag gilla att virka, så nu känns det nästan lite synd att den är klar… :-)

Flowers in the snow

Det var ett bra sätt att bli av med restgarner; det enda garn jag behövde köpa nytt var mer vitt garn till bakgrunden, resten är överblivet garn i lite olika grovlekar och kvaliteter.

Mönstret heter Flowers in the snow och finns på nynorsk och engelska. Man virkar ”blommorna” först och virkar sedan det vita varvet sist så man kan virka ihop dem ruta för ruta. Himla smidigt att slippa sy ihop något på slutet! Jag virkade en improviserad mormorsruteaktig kant runt filten också.

2 Responses to Snöblommor

  1. Annika

    Vad fin den är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>