browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

In denial

Posted by on 30 september 2012

Jag börjar förbereda mig så smått inför Tor eftersom jag är bortrest större delen av veckan, och läser på om de olika workshoparna jag anmält mig till.  Till vissa ska man ta med sig garn (något jag glömt bort eftersom jag anmälde mig redan i juli…) och min första tanke är ”Aaaargh, jag har ju inget garn hemma!”

…vi kan ju säga som så att jag har haft köpstopp hela året (med undantag för ett par nystan som jag behövde för att kunna slutföra projekt) och garnkistan är ändå full. Jag TROR jag ska kunna hitta något lämpligt garn där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>