browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dahlia

Posted by on 15 september 2012

Min Dahlia är äntligen fotograferad – dock ännu för varm för att använda :-)  Den är stickad i ett alpacka/silke-garn som är otroligt mjukt och väldigt varmt, så koftan blir nog bra i vinter trots att den är ganska tunn.

Eftersom jag inte fick stickfastheten att stämma stickade jag en mindre storlek, men tänkte inte på att framstyckena (oändliga mängder slätstickning!) stickas efter längd och inte antal varv, så de blev kortare än i mönstret. Jag tycker det blev rätt bra ändå, i och med den ”dubbla” delen längst upp tror jag det hade varit svårt att få den att sitta bra med långa framstycken. Nu har jag fäst dem med en sjalnål, tror det ska funka.

4 Responses to Dahlia

 1. Blenda

  Hej! Hittatde just hit, och vad mycket fina grejjor du gör! Hit kommer jag absolut att återvända!

  Ha det gott/Blenda

 2. Annika

  Fint! Du är väldigt produktiv!

 3. Anna-Karin

  Snygg :-)

 4. Emilia

  Supersnygg! Jättefint mönster på ryggen och jag tycker att den ser alldeles lagom ut i längd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>