browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Julstrumpa och Syster Yster

Posted by on 3 september 2012

Jag sa att jag inte gillar flerfärgsstickning va? Synd (eller vad man ska kalla det) att jag gillar hur det ser ut…

Japp, jag fick till slut ordning på julstrumpan (som inte egentligen är ett julstrumpemönster och därför krävde justering av hälplaceringen). Mönstret är Pinneguris och heter Sokkene V som i Setesdal. Det var första gången jag stickade sockor (OK, en socka) tå-upp men som så ofta gäller det att bara följa mönstret så blir det antagligen bra i slutändan…

Som av en händelse publicerade Pinneguri sin Sinnasaujakka precis när jag var klar med julstrumpan. Som av en händelse har jag en massa rester/ensamma nystan av passande garn. Som av en händelse har jag velat prova att klippa upp en stickning… Hmm… Fast jag får nog ge mig till tåls tills jag åtminstone fäst de sista trådarna och fotograferat ett i-stort-sett-färdigt projekt.

Selene-tröjan är i alla fall också klar, och det har den varit rätt länge – det tog nästan längre tid att komma igång med att fota, redigera bilder, ladda upp och blogga än vad det tog att sticka tröjan. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>