browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Efter solsken kommer regn

Posted by on 13 augusti 2012

Äh. Jag har varit så nöjd med det jag stickat ett bra tag nu, men nu är det som att något har hänt. En efter-Ravellenics-förbannelse? Stickningsvirus? Bugg i systemet? Det här är de senaste dagarnas arbete:

  • Stickade klart andra ärmen på min Dahlia-kofta, och koftan är nog för liten. Jag ska sy sömmarna och tvätta den så jag vet säkert, men det lutar åt att både ärmarna och framstyckena är för korta. Grattis.
  • Började sticka ett par handledsvärmare (restgarnsprojekt) som visade sig bli alldeles för stora, så jag fick repa upp dem.
  • Började sticka en julstrumpa (ute i god tid, någon?) och inser halvvägs genom foten att det blir en ful skarv på båda sidor = ingen “fin” sida att ha framåt (ovansidan av foten ser bra ut, men den syns ju inte lika mycket på en julstrumpa…). Det är en sån grej som skulle störa mig varje gång jag såg strumpan, så det är bara att repa upp och justera mönstret.
  • Nystade upp ett jättenystan garn och det bara trasslade sig hela tiden, så det tog upp ungefär hela kvällen igår. Började på en Clapotis med detta garn och det verkar bli stelt och fult. (Har dock tvättat den bit jag stickat för att se hur garnet förändras, så när den torkat ska jag ta ett beslut om jag ska fortsätta eller repa upp)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>