browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kofta med löv

Posted by on 10 juli 2012

Jag måste säga att det inte är lätt att ta bra bilder på plagg när man (a) inte hittar sin vanliga kamera, (b) inte hittar självutlösarinställningarna på den andra kameran, och (c) inte har nån tillgänglig att ta foton åt en. Det är svårt att sikta rätt med felvänd mobilkamera, i alla fall om man inte i första hand vill ha närbilder på sitt öra.

Här är hur som helst en ‘artistisk’ bild på en kofta (nästan mer som en väst) som egentligen varit färdig i ungefär ett år, men som hade en för trång avmaskningskant runtom koftan och som därför hamnade i fixas-nån-gång-senare-högen. Jag tröttnade till slut på att ha en massa UFO:n liggande, så nu är den också klar. Den är stickad i Dalegarn Svale, ett bomull/viskos/silke-garn som tyvärr inte tillverkas längre.

Om jag inte håller ihop koftan framtill (som jag gör på bilden) är den lite för lång, så jag måste hitta någon form av stängningslösning. Det är möjligt att det räcker med ett skärp, som i mönstrets bilder.

Det finns fler bilder på koftan på projektsidan på Ravelry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>