browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ses vi på Tor?

Posted by on 3 juli 2012

Sent igår kväll fick jag äntligen bekräftelsen på att jag är anmäld till Tor, Stickfest i Västs evenemang i öst i höst (snygg meningsbyggnad där)! Det är det första stora stickevenemang jag deltar i, så jag är taggad redan nu. Passade på att anmäla mig till fyra workshops också, det fanns mycket intressant att välja på men valet blev rätt enkelt för mig till slut – det jag ska lära mig mer om är flätstickning som ser likadan ut från båda sidor, att virka afrikanska blommor, vant-design och dubbelstickning. Det kommer bli en innehållsrik helg!

Misstänker dock att jag kommer göra lite avsteg från mitt garn-köpstopp, men jag har redan tidigare bestämt att jag får göra ett par undantag under året och hittills har jag inte behövt använda någon sådan ”livlina” så det ska nog gå bra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>