browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tour de Fleece: Tvinnat

Posted by on 1 juli 2012

Tour de Fleece är igång! Jag kommer inte kunna spinna varje dag under touren, men ska ta tillfället i akt att öva. Jag är nämligen väldigt mycket nybörjare — har gått en introduktionskurs på Spinnvilt men där spann vi på rockar och hemma har jag en slända, så just nu försöker jag mest få till så jämnt garn som möjligt.

Idag testade jag att tvinna på sländan för första gången, och det var lättare än jag trodde det skulle vara. Okej, först höll jag på att börja tvinna ihop en Z-spunnen och en S-spunnen tråd, men jag upptäckte det i tid och några fler missöden hade jag inte. Garnet blev bättre balanserat än de jag tvinnade på kursen, så jag är nöjd (och lite stolt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>