browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

The socks that started it all

Posted by on 1 juli 2012
Tåsockor

Jag kallar de här sockorna för ”The socks that started it all” på Ravelry, och det är precis vad de är. Någon gång kring 2001 köpte jag av okänd anledning en handarbetsbok på Myrorna i Uppsala, och i den fanns ett mönster på tåsockor som jag av ännu mer okänd anledning bestämde mig för att sticka. Då hade jag inte stickat sedan textilslöjden i skolan, där jag för övrigt aldrig lyckades lära mig att sticka aviga maskor. Jag kan med andra ord inte säga att detta projekt gick helt smärtfritt. Med lite hjälp från mamma ordnade det sig dock, och på den vägen är det.

Tåsockor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>